2010. január 21., csütörtök

Most akkor lassul az ido?? :o

Tapasztalatom szerint az elmult egy honap nagyon gyorsan elrepult, szinte eszre sem vettem, mintha karacsony csak tegnap lett volna. Talan azert is telt ilyen gyorsan, mert enyhen szolva mozgalmas volt. Termeszetesen nem csak nekem. Gabi elt meg nagyon kemeny heteket, es a legnehezebb meg hatra van: az allamvizsga. Nem irigylem, viszont nagyon buszke vagyok ra! Szoval amig o otthon meg gozerovel tanul es probal belesuriteni mindent abba a keves idobe ami maradt, addig en mar csak a napokat szamolom, es probalok valahogy minnel gyorsabban tuljutni mindegyiken. De sajnos valahogy ugy erzem, hogy amilyen gyorsan "elroppent" az elmult egy honap olyan lassan akar eltelni a kovetkezo nehany nap - het. Lenyegeben amiota atkoltoztem ide sok emlitesre melto dolog nem tortent velem. Egyszeruen elvezem az idot (mar amikor nem dolgozom), neha (majdnem minden nap) lubickolok a medenceben. A munka nem nehez, egyre kevesebb ido alatt tudom kivinni az ujsagokat. A kerteszkedes viszont meg mindig nehez, mert visszajott a kanikula. Hetfon voltam utoljara. Nos, 35 fok volt, es lenyomtunk a Nemet fonokkel egy jo kis 8 oras muszakot a napon. Annyira meleg volt, hogy ruhan keresztul egetett a nap, es a fonok legalabb egy 10 percel elobb befejezte mert nem birta tovabb. Mar pedig aki ezt csinalja mar vagy 8-10 eve az hozza van szokva, es megis, estere elfaradt o is. Szoval a hetfo faraszto volt.
Jovo het az utolso suli nelkul. Jon vissza mindenki, es ket het mulva hetfon kezdodik. Jovo heten lesz ket orientacio. Ezeket mar nagyon varom, mert valoszinuleg sok regi arcal fogok talalkozni. Az egyik kifejezetten international orientacio lesz, amin csak a kulfoldi diakok vesznek reszt, a masik pedig a szakmai orientacio, ahol a jovobeli osztalytarsaimmal fogok talalkozni, akik nem feltetlenul kulfoldiek. Kivancsi vagyok milyenek lesznek az aranyok?! :) Szoval erdekes het ele nezek. Ami visszont kicsit aggaszt, hogy az orarendem szerint (amire majd meg egyszer ra fogok kerdezni), 4 napot kell bent lennem suliban, en pedig abban biztam, hogy csak 3 nap lesz. Mindenesetre valoszinuleg uj munkahely utan kell nezzek, mert ez nem nagyon lesz eleg! :( De ez meg a jovo zeneje, ezzel majd Jovo Gabor fog foglalkozni! ;)
Egyenlore ennyi, megyek aludni, addig is mulik az ido! :)
....jaaa, es ugy nez ki lassan visszakapom a kameramat is (szallitasi koltseg nelkul), szoval lassan lesznek uj fenykepek!! :)

1 megjegyzés:

  1. Ha minden úgy lesz ahogy leirtad nem sok időd lesz a meditációra. Ismét zsúfolt hetek és rohanó napok várnak rád. Mindketten ott próbáltok a legtöbbet kihozni magatokból ahol éppen szükség van rá,és ez jelenleg így van rendjén. A nagy találkozás már nincs olyan távol és az új lehetőségek kapuja nyílik meg elöttetek. Csak így tovább.
    P+I

    VálaszTörlés