2009. szeptember 21., hétfő

Brisbane - Röviden

Megérkeztem! Viszonylag hamar átjutottam minden ellenőrzésen, és bár kiszúrták (az egyébként bevallott) 1200 db tablettát (1 éves adag). Megkérdezték, hogy miért van nálam, majd miután mondtam a betegséget és hogy mennyi időre jöttem, és hogy vannak nálam orvosi papírok csak annyit mondott az ember, hogy "It's not necesary, I trust you!" - azaz nem szükséges megbízom benned! Nos igen, így léptem be az országba. Még csak ki se kellett nyitnom a bőröndömet. Ezután vettem gyorsan egy vodás kártyát és kerestem egy taxit, majd elvitettem magam a szállásomra, ahol már vártak valaki. Megmutatta a szobámat és körbevezetett. Ő ment a dolgára, és engem ott hagyott egyedül, és mondta, hogy majd este jön a vendéglátóm. Felmentem, és aludtam vagy 5 órát! :D Sajnos ez azt jelenti, hogy most annyira nem vagyok fáradt, de akkor már nagyon rosszul voltam. Egyenlőre röviden és tömören ennyi! A lényeg, hogy jól vagyok, és minden rendben! Sajnos nincs megfelelő csatlakozóm semmihez, ezért holnap be kell szereznem a géphez, fényképezőgéphez és telefonokhoz is, különben nem lesz jó!

6 megjegyzés:

  1. Gratulálok! :)
    Remélem mihamarabb lesz bővebb beszámoló is :)

    Addig is csak ügyesen ! :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy szerencsésen megérkeztél. Ne feledd ez már az előadás!!! Minden OK lesz, fel a fejjel! Csatlakozom Szilvihez, beszámolókat kérünk pár száz fényképpel! :)))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon orulok, irj meg jo sokat!

    VálaszTörlés
  4. Mi is gartulálunk! Szintén csatlakozva az ekőttünk szólókhoz. :) Kérünk beszámolókat, és sok-sok fényképet! :))

    Eniék (Szalma)

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok! Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációt és a drukkolást. Most fogok majd belekezdeni a bővebb beszámolómba! :)
    Józsi: Amióta leszálltam a repülőről, és beleszippantottam az Ausztrál levegő illatába "ezt" észben tartom, és mindenhez pozitívan állok! :))

    VálaszTörlés
  6. WOW!
    GRATULA!!!!!!! :)
    Na gyorsan írok a másikhoz is!
    Ez a reptéri i trust you ez engem itt "lesokkolt", borsózik a hátam. Van ilyen ország? :P

    VálaszTörlés